top of page

TILMELDING

DELTAGERBILLET

**** kr

Som deltager på ROD får du en uge med gruppespil, storspil, workshops, mad og fest. Som deltager er din primære rolle at nyde stævnet, og deltage i de arrangementer der bliver lagt i løbet af ugen. 

RODBUSSEN

Varierende pris alt efter opsamlignssted

ROD-busserne 2024 kører både fra Fredericia og København og stopper også i Slagelse og ringe. 

Køb billet og bliv kørt lige til døren!

GÆSTEBILLET

*** kr pr døgn

Man er velkommen som gæst på ROD i alle aldre. Vi frabeder os dog gæster om lørdagen og gør opmærksom på at man højest kan overnatte to nætter. Det koster 250 kr pr. døgn.

BLIV FRIVILLIG

ROD er noget vi laver sammen. Vi er 200 unge som får opvask, madlavning og festlige stunder op at køre, og derfor har vi altid gavn af frivillige kræfter. Og det er her, du kommer ind i billedet!

 

Som frivillig får du vagter af forskellig type, blandt andet i bar, køkken og hvad der ellers måtte være brug for. Du vil få en vagt om dagen af ca. 6 timers varighed. Vi bestræber os på, at lægge vagterne sådan, at du får mulighed for at deltage i så mange workshops, fester, hygge og fede koncerter som muligt!

 

At være frivillig på ROD er noget helt særligt og man er velkommen uanset alder! Det er også en god mulighed for at komme med på stævnet, hvis du for eksempel ikke spiller et instrument, er for gammel til at være deltager, eller måske ikke kan være på stævnet alle dagene.

bottom of page